Ladataan Tapahtumat

Tule viettämään kesäpäivää Tuulokseen, idyllisiin maaseutumaisemiin.

Retkeilemme Tuulokseen, Oksalan vanhaan navettaan, jossa ja jonka pihapiirissä järjestetään 1.-4.8. Taiteen Tiellä -tapahtuma. Tapahtumassa on näyttely, jossa taidetta, keramiikkaa, ja maalauksia. Näyttelyssä on mukana myös vuoden taiteilijamme Minna Lehväslaiho. Lisäksi tapahtumassa on myynnissä käsitöitä, paikallista hunajaa, ja tietenkin postikortteja (Korttien Talo järjestää penkojaiset). Tapahtumassa myös mm. kansallispukuja, kukkasidontanäytöksiä, kangaspuilla kudontaa, ja ilma-aseammuntaa. Navetassa on myös kahvio, josta saa kahvin lisäksi suolaista ja makeaa kahvileipää.

Kesäretki Tuulokseen -miittikortti

Paitsi että tapaat vuoden taiteilijamme, tapahtumassa järjestetään tietenkin myös Postcrossing-miitti! Minna on kuvittanut meille Tuulos-aiheisen miittipostikortin. Miitissä kirjoitetut postikortit kuljetetaan Hämeenlinnaan, pyrimme saamaan lähetyksiin Jean Sibeliuksen syntymäkodin erikoisleiman (tämä asia on selvittelyssä parhaillaan).

Yhteiskuljetus Hämeenlinnasta

Yhdistys on järjestänyt bussikuljetuksen Hämeenlinnan rautatie- ja linja-autoaseman kautta Tuulokseen ja takaisin. Bussi lähtee rautatieasemalta kello 11:15 ja koukkaa linja-autoaseman kautta. Kuljetus Tuuloksesta samaa reittiä takaisin kello 17:30.

Mukaan ehtii hyvin Helsingistä 10:04 lähtevällä Pendoliino 143:lla, Tampereelta 10:07 lähtevällä lähijunalla, sekä Jyväskylästä 7:20 lähtevällä InterCity 140:llä. Turusta mukaan pääsee 8:15 lähtevällä Onnibussilla. Takaisin Hämeenlinnassa olemme noin kello 18.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 15€ yhdistyksen jäseniltä, ja 20€ ei-jäseniltä sisältää:

  • bussikuljetukset Hämeenlinna – Tuulos – Hämeenlinna
  • lounas: lohikeitto, leipä, juusto, ja jälkiruokakahvi

Mikäli saavut paikalle (Luopioistentie 140, Tuulos) omalla kuljetuksella, vähennetään osallistumismaksusta 5€.

Ilmoittautuminen on päättynyt