Kuvassa vasemmalta Marko Kulmala, Jarno Liukkonen, Silpa Forsman, Hilkka Yletyinen, Sinikka Kauranen, Juhani Korhonen, Päivi Loippo, ja Veera Honka.

Suomen postcrossingyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin 3. marraskuuta Suomen Filatelistiseuran tiloissa Helsingissä. Kokous valitsi uusia jäseniä yhdistyksen hallitukseen erovuoroisten, ja muutoin vuoden vaihteessa hallituspestinsä jättävien tilalle.

Uusina jäseninä valittiin Veera Honka (Tampere), Sinikka Kauranen (Lahti), Juhani Korhonen (Suonenjoki), Päivi Loippo (Tampere), ja Hilkka Yletyinen (Riihimäki). Lisäksi erovuorossa olleista nykyisistä hallituksen jäsenistä Jarno Liukkonen (Helsinki) valittiin uudelle hallituskaudelle. Hallituksessa ovat lisäksi Marko Kulmala (Tampere) ja Silpa Forsman (Nokia).

Hallitukseen valittiin vain yksi varajäsen. Varajäseneksi valittiin Marianne Matinlassi (Oulu), joka on ollut hallituksen varsinaisena jäsenenä yhdistyksen perustamisesta saakka.

Toiminnantarkastajana jatkaa Laura Harju (Tampere) ja varatoiminnantarkastajana Anja Mattila (Nokia).

Syyskokous vahvisti myös toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019. Tulevana vuonna mm. järjestetään postcrossingmiitti Turussa, jäsenmatka Tallinnaan, jäsenmatka ja kansainvälinen postcrossingmiitti Ahvenanmaalle, sekä Halloweenmiitti Helsingissä. Lisäksi järjestetään kaksi tapaamista vuoden taiteilijan kanssa kahdella eri paikkakunnalla. Korttien Tarinat -postikorttifestivaalin yhteydessä Hämeenlinnassa järjestetään kansainvälinen postcrossingtapaaminen.

Syyskokous päätti myös alentaa jäsenmaksuja. Vuoden alusta henkilöjäsenen jäsenmaksu on 15€, ja alle 24-vuotiaan (syntynyt 1995 tai myöhemmin) jäsenmaksu on 10€. Liittymismaksu 5€ säilyy ennallaan.

Kannatusjäsenmaksujen suuruus määräytyy hakijan mukaan siten, että toiminimiltä, yhdistyksiltä, säätiöiltä, osuuskunnilta ja yksityishenkilöiltä kannatusjäsenmaksu on 30€, ja muilta yhtiömuodoilta 50€.