Käyttöehdot

Yksityishenkilöt

Ilmoittaminen on maksutonta yksityisille. Ilmoitusten määrää ei ole rajattu.

 

Yritykset 

Tällä hetkellä yritysten ilmoituksia ei voida julkaista. Ylläpito pidättää itsellään oikeuden päättää, milloin ilmoitus on yritysilmoitus. Yrityksille tulee myöhemmin mahdollisuus ilmoittaa palvelussa. Kiinnostuneita suositellaan ottamaan yhteyttä ylläpitoon ja ilmaisemaan kiinnostuksensa jotta voimme tiedottaa kun ilmoittaminen on mahdollista.

 

Yleistä ilmoituksista 

1. Otsikon tulee kuvata ilmoitusta mahdollisimman hyvin

2. Otsikossa ei saa lukea "myydään" tai "ostetaan"

3. Ilmoitus ei saa sisältää linkkiä toiselle sivustolle vaan tekstikentässä on kuvattava ilmoitettava nimike mahdollisimman hyvin

4. Ilmoitukset tulee laittaa oikeilla osastoille (mikäli sopivaa osastoa ei löydy, ilmoita toiveesta ylläpitoon ja sellainen voidaan lisätä)

5. Vältä isoilla kirjaimilla kirjoitettujen sanojen liiallista käyttöä

6. Julkaise sama ilmoitus vain yhdessä osastossa

 

Ilmoitusten voimassaoloaika

Ilmoitus ovat voimassa kerrallaan 60 päivää, jonka aikana se voidaan uusia uudelle 60 päivän jaksolle niin monta kertaa kuin tarve. Ellei ilmoitusta uusita, ilmoitus poistuu automaattisesti.

 

Ilmoituskuvat

Kuvien tulee liittyä ilmoituksen sisältöön. Käytä vain omia kuviasi joiden julkaisemiseen sinulla on oikeudet. Muualta otetut kuvat voidaan poistaa ilmoittamatta.

 

Piraattituotteet

Piraattituotteiden (kopiokortit) ilmoittaminen ei ole sallittua.

 

Loukkaava sisältö

Ilmoituksia joissa on yksityishenkilöitä, ryhmiä, yrityksiä tai muita tahoja loukkaavaa sisältöä ei julkaista tai jo julkaistut poistetaan.

 

Päivitetty 2016-08-12 22:27:10