Yhdistyksen jäsenedut

Suomen postcrossingyhdistyksen jäsenkortti 2019 – kuvittaja Minna Lehväslaiho

Yhdistys on kaksivuotias, palveluita luodaan ja rakennetaan ahkerasti.

Jäsenyyden merkiksi yhdistys postittaa muovisen jäsenkortin jossa on painettuna jäsenen nimi ja jäsennumero. Vuoden 2019 jäsenkortin on kuvittanut Minna Lehväslaiho.

Tarvitset jäsennumeroa esimerkiksi asioidessasi jäsenetuyritysten kanssa.

Jäsennumero toimii myös pysyvänä arpanumerona yhdistyksen jäsenarpajaisissa. Arpajaisiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, kaikki jäsenmaksun maksaneet jäsenet ovat automaattisesti mukana.

Jäseneduista yleisesti

• alennukset ja edut yhteistyöyrityksissä (koodit/ohjeet jäsensivustolla), lista päivittyy jatkuvasti, mm.

• yhdistyksen verkkosivuston palvelut

• henkilökohtainen jäsenneuvonta verkossa harrastukseen liittyvissä asioissa

• jäsentuotteiden tilausmahdollisuus

• osallistumismahdollisuus yhdistyksen järjestämiin matkoihin (vuonna 2019 Viro ja Ahvenanmaa, v. 2020 Venäjä ja Ahvenanmaa)